Compradors de diamants


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/diamina8/diamina.cat/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

La nostra Seu de Barcelona

La nostra Seu de Barcelona

comprador de diamantes

Som els majors compradors de “grans diamants” a Espanya

Som els més grans especialistes compradors de tot tipus de diamants, Brillants i Joies Antigues a Espanya i Portugal.

Operem a tot el món i ara també a Espanya, Andorra, Gibraltar i Portugal. Taxem i efectuem la compra de Diamants al millor preu del mercat!

Els nostres compradors de diamants fan la compra de diamants i brillants per compte propi i per consorcis internacionals especialitzats en l’adquisició de diamants i joies antigues. Paguem en efectiu fins al màxim permès segons la legislació vigent.

Valorem gratis i sense compromís tots els seus diamants en Venda i exercim la compra dels mateixos a particulars, Compro Or , Majoristes, Fabricants, Comerciants, Joiers, Sales de subhastes … Disposem d’coneixements inigualables en el sector de diamants de segona mà el que li permetrà gestionar la venda de diamants amb els millors preus de compra.

Nuestra especialidad consiste en comprar diamantes – brillantes  de todo tipo, desde los de mejor color, D, mejor pureza, hasta diamantes de color Z, rotos o en mala condición. El nostre equip l’ajudarà a resoldre tots els dubtes . Li donem consells fiables a l’hora d’efectuar la venda de diamants. 

La indústria de diamants és molt especialitzada i només empreses que tinguin accés als mercats de compra venda de diamants del món són capaços d’oferir un servei integral amb valoracions precises realitzades per especialistes formats pel GIA.

El nostre director i expert d’Anvers-Bèlgica, centre més important del món és Diamantista des de 1978, diplomat pel GIA (Gemological Institute of America).

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar cita prèvia en una de les nostres oficines més propera. També ens desplacem a domicili.

Entre d’altres, aquests són alguns productes que comprem: anells de diamants, arrecades de diamants, arrecadesde brillants, anell de brillants, anell d’or amb diamants, creu de diamants, anell or blanc i diamants, aliances de diamants, polsera de diamants, polseres de brillants, solitari de diamants, rellotges amb diamants, penjolls amb diamants, collarets amb diamants, anells de diamants, solitari de brillants, anells de brillants, cèrcols de brillants, diamants talla antiga, diamants rosa …

DIAMINA SLU. – Registre Mercantil:
Tomo 43675, Folio 78, Secció 8, H B 435109, I/A 1. 2013-03-18

Concertar cita prèvia amb el nostre expert en compra de Diamants.