Taxació de diamants


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/diamina8/diamina.cat/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Criteris per fer la Taxació de diamants

tasacion de diamantes
Tasación de diamantes

Valor intrínsec de joies i diamants: Valor de les matèries primeres metalls i gemmes abans de la seva fabricació.

Valor al Major o Cost de fabricació: Cost estàndard de la peça acabada pel fabricant.Inclou el preu de les matèries primeres, els costos de producció i el marge comercial del fabricant i signatura.

 Valor de Reposició: Cost estàndard de venda al públic. Inclou el marge comercial del minorista.

El valor de reposició (preu de venda en botiga) representa un preu incrementat d’almenys 3 a 4 vegades més que el valor intrínsec de les peces abans de la seva fabricació.

Preu de l’Or:

Saber el preu de l’or és molt senzill, l’or aquesta cotitzat a la borsa i es pot comprovar el seu preu en qualsevol moment.

Preu dels Diamants:

Com a professionals especialitzats en la compra – venda de diamants, podem valorar els seus diamants segons tots els criteris de certificacion “GIA”, Gemological Institute of America.

Demanar una taxació gratuïta de joies de diamants o diamants solts:

Es pot demanar una taxació gratuïta presencial a una de les nostres oficines, amb cita prèvia.
També, es pot enviar una foto de les seves joies de diamants o dels seus diamants solts, a través del nostre formulari de contacte i indicar els mil·límetres de diàmetre que tenen els seus diamants i així rebre una valoració molt aproximativa per a la seva informació preliminar.